Składniki:
2 szklanki makaronu, 250 g ricotty, 6 szt. suszonych pomidorów
cebula, ząbek czosnku, sól, pieprz, łyżka oleju z pomidorów
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę i czosnek rozdrobnić, podsmażyć na oleju. Dodać pokrojone w paski pomidory a następnie ricottę, doprawić solą i pieprzem. Do uzyskania odpowiedniej konsystencji sosu dolać wodę z gotującego się makaronu i wymieszać.
Całość połączyć z makaronem.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Pani Dietetyk posiada fachową wiedzę . Pacjentowi poświęca dużo czasu, przeprowadza szczegółowy wywiad medyczny oraz żywieniowy . Odpowiada na każde zadane pytanie , bardzo motywuje do podjęcia działania w sprawie zdrowe odżywiania i dbania o samego siebie. Polecam dietetyka z Polkowic.
Twój komentarz