Składniki:
-2 jajka, -garść szpinaku
-5 pomidorków koktajlowych
-plaster mozzarelli, - łyżeczka parmezanu, -pół łyżeczki masła klarowanego
-sól, -pieprz
Jajka wbić do miseczki, dodać sól, pieprz i wymieszać. Na patelni rozgrzać masło klarowane. Następnie dodać szpinak i chwilę podsmażyć. Wlać jajka i smażyć na średnim ogniu, około 2-3 minut. Przełożyć omleta na drugą stronę, dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, kawałki mozzarelli i posypać parmezanem. Złożyć omleta na pół. Smacznego
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Super podejście do pacjenta, punktualna, kompetentna, rzeczowa, konkretna. Szczegółowe omówienie problemu, choroby, zleca badania.
Twój komentarz