Skłądniki:
Jajko 1 duża sztuka, Awokado pół sztuki (ok. 90 g)
Jogurt naturalny 1 łyżeczka, Sól, pieprz, sok z cytryny
Jajko ugotować na twardo. Awokado wydrążyć, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z posiekanym jajkiem i jogurtem. Przyprawić. Podawać z pieczywem ( najlepiej żytnim na zakwasie) i ulubionymi świeżymi warzywami (pomidor, ogórek, cebula, szczypiorek, rzodkiewka).
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Młody specjalista z ogromną wiedzą. Osoba bardzo naturalna, życzliwa. Fachową wiedzę tłumaczy w jasny łopatologiczny sposób tak aby zwykły człowiek był w stanie zrozumiem w jaki sposób ma się odżywiać by być zdrowym.
16.07.2014
Twój komentarz