Przepis:
Mąkę, sól, drożdże, wodę i 1/2 oleju dodać do miski i wyrobić ciasto. Ciasto wyłożyć na posmarowaną tłuszczem patelnię i trzymać na średnim ogniu około 10-15 minut. Przewrócić na drugą stronę, posmarować przecierem pomidorowym zmieszaną z rozgniecionym czosnkiem. Ułożyć na nim pokrojoną szynkę, oliwki, posypać serem i przyprawami. Przykryć patelnię i trzymać aż ser się roztopi. Posypać rukolą
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Trafiłem do dr sobczyk z wrzodami żołądka i jelit. Po 6 miesiącach diety i dożywiania jelitowego mojego organizmu gastroskopia wykazała bardzo dużą poprawę! Czuje się doskonale, mam siłę i energię. Mam specjalistę który zawsze odbiera telefon/ lub oddzwania do swojego pacjenta- a ...
Twój komentarz