Sposób przygotowania:
Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Pod koniec ubijania dodać stopniowo stewię, aromat i budynie. Wszystko razem zmiksować z serem, do połączenia składników. Następnie wlać jogurty i miksować przez moment na najniższych obrotach. Masę serową przelać na podpieczone ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku do 170 stopni przez 40 minut. Po upieczeniu sernika, zostawić go do ostygnięcia w piekarniku. Następnie sernik włożyć do lodówki do stężenia na kilka godzin.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Pani dr Iga Sobczyk to godny polecenia specjalista o bardzo profesjonalnym podejściu do pacjenta. Rozmowa z Panią Igą to była przyjemność , a opracowana przez Panią doktor dieta w bardzo jasny i czytelny sposób pomogła mi zrozumieć jakie błędy żywieniowe popełniam. Liczę na ...
Twój komentarz