Sposób przygotowania: Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Od szparagów oddzielić części niejadalne, podzielić je na kawałki długości około 4 cm i sparzyć wrzątkiem. Mięso pokroić w podłużne paski. Por pokroić w plasterki i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Gdy zmiękną, dodać indyka, następnie szparagi oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Danie podlać wodą i dusić pod przykryciem około 10-15 minut. Pod koniec dodać sól z pieprzem, ugotowany makaron i wymieszać.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Z racji mojego wieku (60 lat) wydawało mi się, że się dobrze odżywiam. No własnie -wydawało mi się do czasu jak nie spotkałam się sobczyk. Każdemu polecam wizytę u tej przesympatycznej młodej doktorki, która emanuje życzliwością i pokorą.
Twój komentarz