Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Potrzebowałem dobrej diagnozy ponieważ nikt nie był w stanie mi pomóc. Do gabinetu dobrego dietetyka dr Sobczyk w Polkowicach trafiłem z polecenia. Nie żałuje. Powiem nawet jedno: Szkoda tylko, że trafiłem tak późno! Zlecona gastroskopia potwierdziła przypuszczenia. Dr Iga Sobczyk ułożyła dietę ...
Twój komentarz