OPINIA PACJENTA: Bardzo zaangażowana w leczenie, doskonalne dobiera probiotyki, wszystko tłumaczy i wyjaśnia, zleca badania. Polecam!
29 Lip
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami [THERMOMIX]
Napisany przez Iga SobczykPrzepisy0 komentarzyPowrót
Składniki
5 jajek
330 g mąki pszennej, typ 450
180 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
30 g cukru, 20 g cukru wanilinowego
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia, 1 szczypta soli
8 brzoskwiń, połówek, z puszki, dokładnie odsączonych z zalewy, pokrojonych na 2 cm kawałki
2 łyżeczki kakao naturalnego. Masa jogurtowa 800 g jogurtu typu greckiego 200 g ziemniaków, mączystych, ugotowanych, obranych, pokrojonych na kawałki, 25 g cukru wanilioweg, 30 g mąki ziemniaczanej 100 g cukru, 100 g masła, w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
Sposób wykonania: zgodny z thermomixem.
Galeria Sernik jogurtowy z brzoskwiniami [THERMOMIX]
Twój komentarz