Przygotowanie: Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Do wysokiego naczynia blendera dodać szklankę pomidorów dokładnie zmiksować. Dodać banana, czeresnie, olej i cukier i jeszcze chwilę miksować na gęsty, puszysty krem. Osobno w dużej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki. Do suchych składników wlać mokre i bardzo krótko wymieszać. Przełożyć ciasto do blaczki babeczkowej . Piec przez 40 – 50 minut na złoty kolor. Z ertytrolu przygotować lukier i niewielka ilość nanieść, przykleić ozdoby/ dekoracje.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Trafiłam do doktor sobczyk z polecenia. Rzeczywiście po zastosowaniu diety fajnie spadł mi cukier, cholesterol. Lekarz diabetolog był w szoku, kazał nie brać już metformaksu czyli leku na cukrzycę. Dużo lepiej się czuje, mam mnóstwo energii, schudłam 20 kg! Polecam i polecać ...
Twój komentarz