Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Przesympatyczna specjalistka, dieta medyczna smaczna, szybka, prosta. jestem zachwycony.
Składniki: 100g malin świeże/ mrożone, 6 ciastek keto z masłem orzechowym FrankOil (dostepne np. Biedronce) lub fingers'ów, 3 opakowania galaretki malinowej bez cukru, 600 ml śmietanki kremówki, erytrytol
Sposób przygoowania: Blaszkę wyłozyć papierem do pieczenia, na dnie ułozyć heratniki/ biszkopty/ ciastka KETO. 2 kalaretki rozpuścić w 500 ml gorącej wody, dodać 4 łyżki erytrytolu, schłodzić w lodówce. 1 galaretkę rozpuścić w 400 ml wody, schłodzić. Śmietanę ubić na sztywno, wlać tężejącą galaretkę. Masę wylać na blaszkę z biszkoptami, położyć maliny, zalać galaretką. Schłodzić w lodówce. SMACZNEGO :)
Twój komentarz