Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Bardzo profesjonalnie i miło, zawsze z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem do pacjenta i do życia. Program żywieniowy uwzględnia pracę w systemie 4 zmianowym. Wizyty kontrolne motywują i zmieniają styl odżywiania bez większych wyrzeczeń- nawet nie zauważyłam jak ubyło mi 35 kg. ''Żeby ...
Twój komentarz