Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut.
Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część
zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając
prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić).
Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać
daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz
pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania
gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć
je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki
aż stwardnieją (około godziny).
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Trafiłam do dr Sobczyk z zaawansowaną cukrzycą ciężarnych i wypisaną już receptą na insulinę. Diabetolog dał nam 10 dni na obniżenie szalejących cukrów bo nie wierzył. Ja też nie wierzyłam ! A jednak udało się! Zaangażowanie i skuteczność dr Igi spowodował, że uniknęłam ...
Twój komentarz