
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Przesympatyczna specjalistka, dieta medyczna smaczna, szybka, prosta. jestem zachwycony.
Składniki: Brokuły 50 g (pół porcji), Cebula 25 g (pół małej sztuki), Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki), Jogurt naturalny 75 g (3 łyżki), Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki), Majonez z olejem rzepakowym 10 g (1 łyżeczka), Marchew 50 g (1 sztuka), Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka), Seler korzeniowy 60 g (1 plaster), Ziemniaki 100 g (1 średnia sztuka)
Sposób przygotowania:
Brokuła ugotować. Ziemniaki, marchew, pietruszkę,
selera ugotować przed obraniem. Ostudzić, obrać
i pokroić w kostkę. Dodać brokuła pokrojonego
na mniejsze kawałki. Dodać pozostałe składniki, doprawić
i wymieszać.
Twój komentarz