Składniki:
2 szklanki makaronu, 250 g ricotty, 6 szt. suszonych pomidorów
cebula, ząbek czosnku, sól, pieprz, łyżka oleju z pomidorów
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę i czosnek rozdrobnić, podsmażyć na oleju. Dodać pokrojone w paski pomidory a następnie ricottę, doprawić solą i pieprzem. Do uzyskania odpowiedniej konsystencji sosu dolać wodę z gotującego się makaronu i wymieszać.
Całość połączyć z makaronem.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: dr Sobczyk szuka przyczyny choroby, mega zaangażowana w każdą wizytę. Zleca konkretne badania, które mozna zrobic na miejscu w laboratorium. szczegółowo wyjaśnia wyniki, dobiera leczenie. Bardzo miła,empatyczna ale najważniejsze że kompetenta.
Twój komentarz