Skłądniki:
Jajko 1 duża sztuka, Awokado pół sztuki (ok. 90 g)
Jogurt naturalny 1 łyżeczka, Sól, pieprz, sok z cytryny
Jajko ugotować na twardo. Awokado wydrążyć, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z posiekanym jajkiem i jogurtem. Przyprawić. Podawać z pieczywem ( najlepiej żytnim na zakwasie) i ulubionymi świeżymi warzywami (pomidor, ogórek, cebula, szczypiorek, rzodkiewka).
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Pani Dietetyk z Polkowic posiada fachową wiedzę i wykorzystuje ją w praktyce. Pacjentowi poświęca dużo czasu (ok. 1 godz. przy pierwszej wizycie), zbiera dokładny wywiad, dotyczący chorób i preferencji żywieniowych, do każdego chorego podchodzi indywidualnie, układając jadłospis uwzględniający daną jednostkę chorobową oraz ...
Twój komentarz