Przepis:
Kapustę umyć i poszatkować. W garnku rozgrzać oliwę i dodać kapustę oraz obraną i wymieszać. Wlać bulion, dodać soczewicę, doprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy i przecier pomidorowy. Wymieszać, przykryć i zagotować. Gotować pod przykryciem przez około 15-20 minut, w międzyczasie 1-2 razy zamieszać. Dodać posiekany koperek, uubione zioła i przyprawy, wymieszać i zagotować.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Po wielu latach walki z insulinoopornością, wizyta u Pani Dietetyk okazała się punktem zwrotnym. Dzięki jej profesjonalnemu podejściu, indywidualnie dobranemu planowi żywieniowemu i nieustannemu wsparciu, nie tylko poprawiłem swoje wyniki, ale i znacząco zwiększyłem jakość życia. To był najlepszy wybór!
Twój komentarz