Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Dr Sobczyk bardzo dobrze ułożyła dietę przeciw zapalną w przypadku moich problemów skórnych, atopowego zapalenia skóry. Dobrała leki, probiotyki witaminy. Stan skóry uległ mega poprawie. Polecam , polecam :)
Twój komentarz