Przepis:
Mąkę, sól, drożdże, wodę i 1/2 oleju dodać do miski i wyrobić ciasto. Ciasto wyłożyć na posmarowaną tłuszczem patelnię i trzymać na średnim ogniu około 10-15 minut. Przewrócić na drugą stronę, posmarować przecierem pomidorowym zmieszaną z rozgniecionym czosnkiem. Ułożyć na nim pokrojoną szynkę, oliwki, posypać serem i przyprawami. Przykryć patelnię i trzymać aż ser się roztopi. Posypać rukolą
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Po wielu latach walki z insulinoopornością, wizyta u Pani Dietetyk okazała się punktem zwrotnym. Dzięki jej profesjonalnemu podejściu, indywidualnie dobranemu planowi żywieniowemu i nieustannemu wsparciu, nie tylko poprawiłem swoje wyniki, ale i znacząco zwiększyłem jakość życia. To był najlepszy wybór!
Twój komentarz