Sposób przygotowania:
Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Pod koniec ubijania dodać stopniowo stewię, aromat i budynie. Wszystko razem zmiksować z serem, do połączenia składników. Następnie wlać jogurty i miksować przez moment na najniższych obrotach. Masę serową przelać na podpieczone ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku do 170 stopni przez 40 minut. Po upieczeniu sernika, zostawić go do ostygnięcia w piekarniku. Następnie sernik włożyć do lodówki do stężenia na kilka godzin.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Bardzo dobre, życzliwe i cierpliwe podejście do pacjenta, zlecenie dodatkowych badań pokazało u mnie powikłania cukrzycowe. Dieta prosta, indywidualnie dobrana pod mój system pracy, Rewelacyjny kontakt z dietetykiem. Poprawa zdrowia, zmniejszenie leków na cukrzyce już po 3 miesiacach stosowania zaleceń Pani Igi ...
Twój komentarz