Sposób przygotowania: Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Od szparagów oddzielić części niejadalne, podzielić je na kawałki długości około 4 cm i sparzyć wrzątkiem. Mięso pokroić w podłużne paski. Por pokroić w plasterki i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Gdy zmiękną, dodać indyka, następnie szparagi oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Danie podlać wodą i dusić pod przykryciem około 10-15 minut. Pod koniec dodać sól z pieprzem, ugotowany makaron i wymieszać.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Bardzo dobrze prowadzi od roku moje wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Jestem w dobrej formie, nawet mój gastrolog jest pod wrażeniem poprawy stanu jelit, zastosowanych probiotyków, komforu mojego życia. Składam serdeczne podziekowania pani doktorowej.
Twój komentarz