Sposób przygotowania: Szparagi umyć, odłamać twarde końce (same złamią się w odpowiednim miejscu). Łodyżki pokroić ukośnie na ok. 1/2 cm kawałki, główki pozostawić w całości. Wrzucić na lekko osolony wrzątek i gotować ok. 2 minuty, odcedzić. W misce roztrzepać widelcem jajka z dodatkiem soli i pieprzu. Dodać szparagi i łososia pokrojonego na kilka kawałków. Wszystko wymieszać łyżką. Na patelni rozgrzać oliwę. Wlać masę jajeczną z dodatkami. Dodać połówki pomidorków koktajlowych. Ustawić mały ogień, przykryć patelnię pokrywką i podgrzewać aż masa się zetnie przez ok. 5 minut. Gotowy omlet posypać świeżo zmielonym pieprzem i udekorować koperkiem
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Już od pierwszych wizyt u Pani Sobczyk czułam, że jestem w dobrych rękach. Zamiast radykalnych zmian, dostałam super dietę, która była zbilansowana, smaczna i przede wszystkim realistyczna do zrealizowania. Nigdy nie czułam się, jakbym musiała rezygnować z ulubionych smaków, a mimo to ...
Twój komentarz