Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980
dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam diety z Panią Igą, mogę szczerze przyznać, że to była jedna z lepszych rzeczy która dla siebie zrobiłam w ostatnim czasie. Przede wszystkim diety są smaczne i nie chodzi się non stop głodnym. Efekty również są szybko zauważalne :) za to ...
12.05.2021
Twój komentarz