Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Na prawdę indywidualne podejście dr sobczyk do pacjenta. Kto choc raz nią rozmawiał ten wie o czym piszę. Choć jestem zdrowy to sobczyk zleciła badania i wyszedł stan przed cukrzycowy! Po 4 miesiącach u niej - wyniki są prawidłowe. Jestem bardzo wdzięczy, że ...
Twój komentarz