Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Z Panią Igą pracuję już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Jej podejście jest pełne empatii i profesjonalizmu – nigdy nie czułam się oceniana, a zawsze wspierana. Dzięki dobrze dobranej diecie nie tylko schudłam 7 kg, ale przede wszystkim poprawiło się moje ...
Twój komentarz