Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Dnia 28.02.2024 zaczeła się moja "przygoda "z Panią dr Po równych 3 miesiącach moja waga spadła o 22 kg. Dieta ułożona przez Panią dr nie wymagała zbyt wielu wyrzeczeń . Nie dość,że waga uległa zmianie to stan zdrowia się diametralnie ...
19.06.2024







Twój komentarz