Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Po konsultacjach u Pani Igi jestem zachwycona! Zgłosiłam się z problemem nadmiernej wagi po ciąży i nie mogłam znaleźć skutecznej diety. Pani doktor Iga zaproponowała mi zdrowe rozwiązania, które były dostosowane do mojego stylu życia i potrzeb. Dodatkowo, uzyskałam wiele praktycznych wskazówek ...
Twój komentarz