Pani dr Iga Sobczyk dzisiaj uczy nas, że zdrowego jajeczka nigdy dość , że jajka są zdrowe i jajka trzeba jeść!
A co można zjeść pysznego z jajeczkiem??? Zajęcia praktyczne dotyczyły wykonania gofrów z bitą śmietaną (bez cukru!), z kolorowymi owocami surowymi i suszonymi, z miodem i zdrowymi posypkami.
️
Projekt pod nazwą: “SZTUKA ŻYCIA – REHABILITACJA SPOŁECZNA DOROSŁYCH OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ POPRZEZ UDZIAŁ W WARSZTATACH ARTYSTYCZNO-ZDROWOTNYCH”.
Zadanie współfinansowane jest ze środków PFRON, będących w dyspozycji Województwa Lubuskiego – Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Zielonej Górze, w ramach I Otwartego konkursu ofert na wsparcie realizacji zadań publicznych w 2023, na terenie województwa lubuskiego w zakresie rehabilitacji zawodowej i społecznej osób niepełnosprawnych.
Twój komentarz