Biszkopty rozłożyć w silikonowej tortownicy. W garnku zagrzać 500ml mleka razem z erytrolem, w międzyczasie roztrzepać pozostałe mleko z proszkiem budyniowym i żółtkami. Wlać do gotującego się mleka i mieszać do zagęstnienia masy na wolnym ogniu. Żelatynę rozpuścić w około 50-70 ml ciepłej wody, dodawać po trochu masy budyniowej, mieszając. Następnie masę z żelatyną wlać do masy budyniowej i wymieszać. Przelać masę na biszkopty. Truskawki obrać, umyć i pokroić na kawałki. Wyłożyć na wierzch ciasta, odczekać, aż masa wystygnie i wstawić do lodówki na kilka godzin do stężenia.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Nie lubię, nie cierpię chodzić po lekarzach! Może i dlatego miałam mega wysoki cukier, cholesterol, otyłość, a ciśnienie na samą myśl, że idę do ''kolejnego'' lekarza było kosmiczne! DR Sobczyk mikroodżywianiem wyregulowała i obniżyła wszystko - jej nie da się nie lubieć - jest ...
Twój komentarz