Piekarnik nastawić na 180°C na funkcji góra-dół. Mąkę przesiać i wymieszać z proszkiem, startą marchewką , rozgniecionymi bananami oraz pozostałymi składnikami. wymieszac mikserem. Ciasto przełożyć do tortownicy o średnicy 20-21cm wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównać. Blaszkę wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec przez około 60 minut. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia. Do serka dodać pastę waniliową, cukier puder, wymieszać mikserem. Gotową masę wyłożyć na wierzch ostygniętego ciasta.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: "Pani Dietetyk zmieniła moje podejście do jedzenia i pomogła mi zrozumieć, jak bardzo dieta wpływa na objawy mojej celiakii. Dzięki jej wsparciu i wskazówkom, objawy ustąpiły, a ja czuję się lepiej niż kiedykolwiek.








Twój komentarz