Piekarnik nastawić na 180°C na funkcji góra-dół. Mąkę przesiać i wymieszać z proszkiem, startą marchewką , rozgniecionymi bananami oraz pozostałymi składnikami. wymieszac mikserem. Ciasto przełożyć do tortownicy o średnicy 20-21cm wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównać. Blaszkę wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec przez około 60 minut. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia. Do serka dodać pastę waniliową, cukier puder, wymieszać mikserem. Gotową masę wyłożyć na wierzch ostygniętego ciasta.
Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Trafiłam do Pani Igi Sobczyk z Hashimoto i dużym zamieszaniem w głowie – wszędzie inne zalecenia, sprzeczne informacje, a ja nie wiedziałam już, co mam jeść, żeby sobie nie zaszkodzić. Pani Iga bardzo profesjonalnie podeszła do tematu – wszystko dokładnie wyjaśniła, uspokoiła, wytłumaczyła zależności ...








Twój komentarz