Kontakt:
- 512 385 980

dr Iga Sobczyk
OPINIA PACJENTA: Pani Iga to doskonały fachowiec, pomogła mi przy mojej niedrożności jelit. Dzięki odpowiednio skomponowanej diecie mogę normalnie funkcjonować i cieszyć się życiem. Dziękuję za pomoc

Składniki: Burak gotowany 80 g (2 średnia sztuka), Rukola 50 g (garść), Ser Feta 50 g (1 porcja), Oliwa z oliwek 30 g (3 łyżki), Ocet balsamiczny 5 g, Miód 12 g (1 łyżeczka), Pestki dyni 40 g (4 łyżeczki)
Sposób przygotowania:
Buraki pokroić w półksiężyce. Ułożyć na rukoli. Ser feta pokroić w drobną kostkę i dodać do sałatki. Następnie przygotować dressing poprzez połączenie oliwy z oliwek z miodem, octem, solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polać sałatkę, całość posypać pestkami.
Twój komentarz