OPINIA PACJENTA: Lekarz z powołania i specjalista w leczeniu insulinooporności. Polecam! Ewa Maj
30 Marz
Dzisiaj Światowy Dzień Muffinka 😀😊😃👌
Napisany przez Iga SobczykPrzepisy0 komentarzyPowrót
Dzisiaj Światowy Dzień Muffinka
Zachęcam aby NIE była to wersja na słodko z cukrem (!) tylko wersja bezCUKROWA , niskowęglowodanowa, najlepiej wytrawna
MUFFINKI WYTRAWNE: KETO MUFFINKI
Jajko 2 duże sztuki, łyżka masła, Papryka czerwona, zielona, żółtka, Szynka dowolna 4 duże plastry, Ser żółty (cheedar), ulubione zioła.
Papryki i szynkę pokroić na drobną kostkę. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Jajka roztrzepać w misce, dodać przyprawy, pokrojone warzywa i szynkę. Wymieszać i przełożyć do silikonowych foremek na babeczki, położyć kawałki sera. Piec 15-20 minut.
Twój komentarz