OPINIA PACJENTA: „Jestem bardzo zadowolona fachowa pomoc lekarska,Pani doktor kompetentna, bardzo miła, wspiera swoich pacjentów. Polecam ?!
28.10.2020
30 Marz
Faszerowane jajka pasta z awokejdo
Napisany przez Iga SobczykPrzepisy0 komentarzyPowrót
Jeżeli szukacie inspiracji na zdrowe propozycje to znajdziecie je na moim profilu!
Dziś kolejna propozycjąprzepis na jajka faszerowane pietruszkową pastą z awokado
Jaja - 2 sztuki (100 g),Awokado - sztuka (140 g), Sałata/rukola, pietruszka - garść (25 g)Przygotowanie: Jaja ugotować. Przekroić na połówki, żółtko ugnieść na pastę lub zblendować z awokado i pietruszką. Doprawić do smaku. Faszerować jajka, a następnie ułożyć na liściach sałaty.
Twój komentarz